Företaget

Stirpe är ett familjeföretag som grundades 1986. Företaget är beläget i Lappfjärd, som finns mellan Vasa och Björneborg, utefter riksväg 8. Grundidéen är att leverera skjutdörrar och förvaringssystem av hög kvalitet samt att erbjuda skräddarsydda lösningar för förvarningsproblem i hemmet. Idag är Stirpe väletablerat på marknaden med ett mycket gott ryckte för vår höga kvalitet och pålitliga, exakta leveranser

Stirpes främsta egenskap är hög kvalitet till ett bra pris, vilket i alla dessa år har varit ledstjärna för vår verksamhet. Idag kan vi konstatera att denna ambition har lett till ett mycket gott resultat. Under årens lopp har vårt produktsortiment vuxit och utvecklats till att omfatta enormt många olika valmöjligheter.

Alla Stirpes skjutdörrsprofiler är gjorda i aluminium, förutom "Rhapsody" och "Strictly" dörrmodellerna som är trädörrar. Garderobsinredningarna omfattar idag så många olika alternativ och möjligheter, att vi kan erbjuda välfungerande lösningar till de mest krävande önskemål. I vårt sortiment återfinns även vikdörrsgarderober och plandörrsgarderober.

Allting görs skräddarsytt, enligt kundens egna mått. Vi säljer våra produkter via återförsäljare som gärna hjälper Er att hitta den bästa lösningen.